10 redenen om voor havery te kiezen

granola

om je vingers bij af te likken

Toen we begonnen op onze zoektocht naar een granola die wél in je gezonde lifestyle past, wisten we één ding zeker: hij moet in de eerste plaats heel lekker zijn.

ambachtelijk gebakken

Onze granola wordt wekelijks vers gebakken in een ambachtelijke bakkerij in Brabant. Dat doen we in een ouderwetse heteluchtoven op stevige bakplaten. Het grote voordeel van bakken op deze manier? Knisper krokante granola!

4 verrassende smaken

Misschien eet je elke dag hetzelfde. Misschien ga je voor afwisseling. Wat je stijl ook is, met onze vier verschillende smaken hebben we altijd een granola die bij je past.


Past wél in je gezonde lifestyle

onwijs voedzaam

Nutri-Score A

Al onze granola’s hebben Nutri-Score A. Dat betekent dat onze granola’s binnen de categorie ontbijtgranen de meest gezonde keuze zijn.

veel minder suikers

Onze granola’s bevatten áltijd minder dan 10% suiker. Dat is bijna de helft minder vergeleken met de meeste granola’s die je in de supermarkt vindt. De suikers in onze granola’s zijn voornamelijk afkomstig van het fruit dat we hebben toegevoegd, zoals de cranberry’s in de Berry Pistachio of de stukjes appel in de Apple Cinnamon.

vezelrijk

Vezels zorgen voor een soepele spijsvertering én voor een langdurig verzadigd gevoel. Omdat alle granola’s van Havery vezelrijk zijn grijp jij minder snel dan voorheen naar dat ongezonde tussendoortje.

biologisch

Alle pitten, noten, zaden, granen en alle andere ingrediënten zijn biologisch verbouwd. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. Goed voor de natuur, goed voor jouw lichaam.

 

Nooit meer je ontbijt overslaan

echt makkelijk

altijd een voedzaam en lekker ontbijt in huis

Door te kiezen voor een abonnement heb jij altijd jouw favoriete granola in huis. Nooit meer je ontbijt overslaan dus. Dat is pas een goed begin van je dag.

door de brievenbus bezorgd

Handig, zo hoef je nooit meer thuis op je pakketje te wachten en komt je granola ook gewoon binnen als jij in de sportschool staat. Of met andere leuke dingen bezig bent.

lopend of op de fiets bezorgd

90% van onze pakketjes neemt de postbode mee te voet óf worden bezorgd door een sportieve fietskoerier. Hebben ook zíj een gezonde lifestyle.

ingepakt door toppers met voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt

Binnen team Havery is plek voor iedereen. En zéker voor de toppers die jouw pakketje inpakken. 

Meer dan granola

gezonde lifestyle

Bij Havery gaan we verder dan granola. We willen je graag verder helpen met het bereiken van je gezonde lifestyle.

recepten

Onze granola past in je gezonde lifestyle. Maar wat nou als je er zuivel bij eet? Plantaardig of niet? Eiwitrijk of juist laag in vetten? Op onze blog vind je steeds nieuwe, gezonde recepten.

nieuwsbrief met tips en adviezen

Die je allemaal helpen in het verbeteren van je gezonde lifestyle. Schrijf je hier in en mis niets.