Cracking Nuts is er eentje van de puurste, meest traditionele vorm! Met maar liefst vijf verschillen noten! Cashewnoten, hazelnoten, amandelen, walnoten en pecannoten. Goed gevuld dus! Om het extra ‘cracking’ te maken hebben we zonnebloempitten en pompoenpitten meegebakken. We hebben ervoor gekozen om een beetje natuurlijke vanille aroma toe te voegen voor de smaak. Zo kan een basis granola op zichzelf dus heel erg lekker zijn!
Apple Cinnamon heeft de nostalgische smaak van oma’s appeltaart! Krokant gebakken in de oven met appel, kaneel, pecannoten, zonnebloempitten en lijnzaad. Het is de eerste granola die we ooit hebben gemaakt. Extra lekker met (plantaardige) magere yoghurt of kwark. De smaaksensatie is al sterk genoeg, maar als je even helemaal los wilt gaan snijd dan een paar stukjes appel in dunne plakjes, leg ze even in de oven om ze vervolgens in je kommetje erbij te doen.
Berry Pistachio, precies zoals je het zegt. Het is de meest kleurrijke van al onze granola’s. Ook de meest creatieve. Smaakvol door de pistachenoten en cranberries, knapperig door de meegebakken granen en zaden. Met rodebietenpoeder en natuurlijk aroma’s van vanille en blauwe bessen hebben we de Berry Pistachio verder op smaak gebracht. Het is een festival voor je ogen en je smaakpapillen! Zelfs als pistachenoten niet je eerste keuze zijn. Heb geen spijt, probeer het.
Cacao Coconut zit vol met de smaak van chocolade! Dat komt natuurlijk door de cacaopoeder en stukjes chocolade die erin zitten. De hazelnoten, amandelen, gepofte quinoa en boekweit zorgen voor een extra knapperige bite. We hebben er kokos aan toegevoegd, zodat jouw geniet moment voelt alsof je ergens ter wereld ongestoord op een onbewoond bounty eilandje zit. Vergeet jezelf niet te verstoppen, zodat het gewenste ‘even niet storen’ effect er ook daadwerkelijk is. 😉